Wijnen Asten

Bloemen & Planten

Bloemetje geven?

Heeft u een verjaardag, bruiloft, 25jarig huwelijk, communie of wilt u gewoon een bloemetje weggeven? Wij hebben een rijk aanbod aan snijbloemen voor iedere gelegenheid. Door dagelijks vroeg op de veiling de mooiste bloemen voor u uit te zoeken, kunnen wij u elke dag bloemen van hoge kwaliteit aanbieden.

Uiteraard bewegen wij met de seizoenen mee. Geen enkel boeket is hetzelfde, zo komt u altijd origineel voor de dag!

Heeft u onze prachtige Anthuriums, Rozen en Orchideeën al eens bekeken? Als ervaren bloemschikkers creëren wij een mooi arrangement voor elke gelegenheid.

Planten

Bent u op zoek naar mooie kamerplanten of naar tuinplanten? Bij Tuincentrum Wijnen hebben wij een uitgebreid assortiment. Of het nu om potplanten voor binnen en buiten, om éénjarige of meerjarige planten gaat; bij ons kunt u het vinden.

Wanneer u precies weet wat u zoekt, kunt u ook gebruik maken van ons online bestelformulier.

Kamerplanten

Bij Tuincentrum Wijnen vindt u mooie planten, in alle soorten en maten, om uw huis om te toveren tot een oase van groen. Als bloemen- en plantenspecialist kunnen wij u adviseren in de keuze van plant en pot. Zodat u, met de juiste verzorging, nog jarenlang van uw sfeervolle en gezellige planten kunt genieten.

Door te kiezen voor kamerplanten die bij u passen creëert u een aangename sfeer in huis. Onze kamerplanten zijn eveneens van hoge kwaliteit; zodoende groeien onze kamerplanten lang met u mee. Wij kunnen u voorzien van informatie over planten die u wenst en zelfs speciale arrangementen voor u maken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Weet u al wat u wilt hebben? U kunt ook gebruik maken van ons online bestelformulier.

Tuinplanten

Op ons buitenterrein vindt u een selectieve presentatie van heesters en vaste tuinplanten. Planten die kleur en beleving aan uw tuin toevoegen. Kiest u voor éénjarige of meerjarige planten, kruiden of bloemen? Bladhoudend of bladverliezend? Wij kunnen u adviseren bij tuinaanleg voor elk seizoen.

Seizoensplanten

Of het nu bollen op pot, mooie perkplanten, herfstplanten of mediterrane planten betreft, bij Tuincentrum Wijnen vindt u het allemaal. Allerlei planten die uw tuin of balkon voorzien van vrolijke en frisse kleuren. Zodat het elk seizoen een genot is om op uw balkon of in uw tuin te zitten.

Het gehele jaar hebben wij een verse doorstroom van seizoensplanten van een hoge kwaliteit. Het aanbod aan buitenplanten en perkgoed houden wij hierdoor voor u interessant.

Voor kerstbomen kunt u vanaf eind november bij ons terecht.

 

Potgrond/meststoffen

Voor de aanplanting van planten heeft u natuurlijk potgrond en meststoffen nodig. Tevens zorgt u zo voor een langere levensduur van uw planten en voorziet u uw planten op het juiste moment van goede voedingsstoffen.

Bij Tuincentrum Wijnen hebben wij diverse potgrond en meststoffen voor u.

Van universele potgrond tot Franse boomschors en geurloze koemestkorrels tot Hydro korrels; u bent bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten welk product u nodig heeft? Kom eens langs, wij staan u graag te woord. Of maak gebruik van ons contactformulier.